tisdag 20 mars 2012

Nude

Jag älskar Nude Lips, jag kan inte ha något annat kanske för att jag inte van men tycker inte att jag passar i färg. Det perfekta Nude läppstiftet är mitt från Smashbox. Men jag vill alltid testa nya saker så det fick bli Clarins Rouge Prodige 122 då jag har hört att det också ska ge den perfekta färgen.

Jag tyckte inte om det så mycket första gången jag testa det men börjar vänja mig mer och mer börjar till och med gilla läppstiftet men det slår inte mitt från Smashbox.
I Love Nude Lips, I can't live without it, maybe because I don't like colored lips on myself. The Perfect Nude lipstick is mine from Smashbox. But I always like to try new things so I had to try Clarins Rouge Prodige 122 since I've heard that it gives the perfect nude color.

I didn't like it so much the first time I tried it but I'm getting more used to it and even starting to like it now but it doesn't beats the one that I have from Smashbox.

8 kommentarer:

 1. fint:) jag är mer för färg:)

  SvaraRadera
 2. jag är helt förälskad i det läppstiftet =) har det själv! var inte heller så jätteförtjust i det först, men jag älskar det mer och mer nu haha. använder det typ varje dag =)

  SvaraRadera
 3. sv: eller hur! Har du haft en bra dag?:-)

  SvaraRadera
 4. For en utrolig fin farge det var på den leppestiften der! Likte den veldig godt :-)

  SvaraRadera